rauhakatu1522-me.jpg

Sisustussuunnittelu

Rakentajille, remontoijille ja kodin stailaajille

Design Saarinen tarjoaa monipuolisesti sisustussuunnittelupalveluita, joiden sisältö määritellään asiakkaan kanssa kohdekohtaisesti. Sisustussuunnittelu voi olla suurten kokonaisuuksien, tai pienempien osa-alueiden suunnittelua. Näitä suunnittelun osa-alueita voivat olla esimerkiksi pintamateriaalien ja tekstiilien määrittely, makuu- tai olohuoneen suunnittelu, kylpyhuoneen suunnittelu tai huonekalujen valinta ja sijoittelu. Palvelun sisältö määritellään asiakkaan kanssa ensimmäisellä maksuttomalla asiakaskäynnillä, jonka tavoitteena on saada realistinen kuva projektin laajuudesta, budjetista, sekä asiakkaan toiveista. 


Tapaamisen jälkeen lasken kokonaistarjouksen kohteesta riippuen joko tuntiveloitukseen pohjautuen, tai urakkahinnoitteluna. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen, suunnittelutyö aloitetaan sovitun aikataulun mukaisesti. 

Sisustussuunnitelma sisältää kansion, johon kootaan huonekortti, jossa säilyvät kaikki tärkeät mitat, tuote- ja värisävytiedot, tuotekuvin tuettu materiaalilistaus, sekä mahdolliset 3D-kuvat suunnittelukohteesta.

Tutustu kohteisiini referenssigalleriassa20180509_172847-me.jpg

Julkitilojen sisustussuunnittelu

Matkailukohteet, julkiset tilat, liiketilat, toimistot, myymälät, kahvilat, ravintolat ja hoiva-alan yritykset.

Oleellinen osa yrityksen menestyksellistä liiketoimintaa ovat toimivat ja viimeistellyt tilat, jotka tuovat viihtyisyyttä työntekijöille, toimivat käyntikorttina asiakkaille ja toivottavat heidät tervetulleiksi.  

Julkisten tilojen ja toimitilojen suunnittelussa päämääränä on viihtyisä, toimiva ja tehokkaampi työympäristö. Hyvin suunniteltu työympäristö tukee työntekoa ja työssä jaksamista, paneudun suunnittelussa erityisesti tilojen inspiroivaan ilmeeseen ja toiminnallisuuteen. Tavoitteena on luoda yrityskuvan mukainen toimitilojen ilme, 

joka tuottaa vierailijoille positiivisen muistijäljen ja auttaa yritystä profiloitumaan asiakkaiden ja sidosryhmien mielessä haluamallaan tavalla. 


Matkailu- ja ravintola-alalla on tilojen toimivuuden ja kestävien

pintamateriaalien ja kalustevalintojen lisäksi panostettava vahvasti myös kohteen houkuttelevuuteen, elämyksellisyyteen ja erottuvuuteen.


Tutustu referensseihini täällä

mikko%20b%20oh%201-me.jpg

3D-visualiasointi ja ennakkomarkkinointi

Rakennuttajille, kiinteistönvälittäjille ja matkailualan yrityksille

Rakennuttajille ennakkomarkkinointiin: Teen kohteestasi  valokuvia vastaavat 3D-kuvat, jotka voit liittää esitteeseenne ja internettiin myyntisivuillenne ja välittäjänne käyttöön.


Kiinteistönvälittäjille myynnin tueksi: Vanhempien asuntojen remontti ja stailaus 3D-mallinnoksen avulla!  3D-mallinnoksen avulla asiakkaanne näkevät asunnon potentiaalin ja parhaat puolet kauniilla pintamateriaaleilla ja kalusteilla. Asunnon myyntiaika lyhenee ja ostajaehdokkaanne päätös helpottuu. 


Matkailualan yrityksille: Rakenteilla olevien matkailukohteiden 3D-visualisointi ennakkomarkkinointia- ja myyntiä varten. 20171102_142943%20(1024x576)%20(632x546)-me.jpg

Erikoismaalaus ja muraalit

 

Erikoismaalauspalvelu on Sinulle, joka tahdot uniikin ratkaisun kotisi tai yrityksesi tiloihin. Maalauksen aiheen valinnassa vain taivas on rajana, teen toiveittesi mukaisesti esittävän teoksen, erikoispintaa tai esimerkiksi yrityksesi logon. Maalaukset toteutetaan kestävillä ja pyyhittävillä M1-luokitelluilla remontti- ja erikoismaaleilla. 


Erikoismaalauspalvelun sisältö määritellään yhdessä asiakkaan kanssa ensimmäisellä maksuttomalla asiakaskäynnillä. Tapaamisessa selvitetään asiakkaan toiveet maalauksesta, aikataulu ja budjetti. Tapaamiskerran jälkeen arvioin maalaukseen käytettävän ajan perusteella urakan kokonaishinnan. 

Luonnostelen maalauksen ja listaan asiakkaalle maalauksessa käytettävät maalausmateriaalit, joiden hankinnasta sovitaan asiakkaan kanssa kohdekohtaisesti. 

Tutustu maalauksiini erikoismaalausgalleriassa ja pyydä tarjous!

IMG_20190906_191655-me.jpg

Somistuspalvelu

Somistuksen avulla herätetään valittu teema eloon ja luodaan viimeisteltyä tunnelmaa- tehdään vaikutus ja luodaan positiivinen muistijälki asiakkaillenne.


Somistuspalvelusta saat:

- Kuvausjärjestelyä yrityksesi palvelun tai tuotteen markkinointikuvaukseen

- Myymälä- ja näyteikkunasomistukset yrityksesi liiketiloihn

- Yritysten ja yhdistysten messuosastojen suunnittelun ja somistamisen

- Yksityis- ja yritystilaisuuksien somistus- ja kattauspalvelun 

- Joulu- ja muut sesonkisomistukset yrityksesi liiketiloihin

- Myyntiasuntojen somistukset ja stailaukset myyntiä vauhdittamaan

 IMG_20180420_113105_536-me.jpg

Konsultaatiokäynti

 

Sisustussuunnittelu voidaan toteuttaa myös konsultaatiokäyntinä, jossa tulen kohteeseen paikan päälle 1-4 tunniksi suunnittelutarpeen laajuudesta riippuen. Käynnin aikana saat sisustukseen liittyviä neuvoja ja ideoita suoraan paikanpäällä. Konsultaatiokäynti voidaan toteuttaa myös sisustus- tai huonekaluliikkeessä. 

Konsultaatiokäynnin aikana käydään läpi asiakkaan toivomia asioita sisustukseen liittyen, kuten kalusteiden tai taulujen sijoittelua, seinien värejä, tekstiilien tai pintamateriaalien valintaa. 

Konsultaatiokäynti eroaa kokonaisvaltaisesta sisustussuunnittelusta siten, että suunnittelija ei tee kohteeseen liittyviä kirjallisia ja visuaalisia ehdotuksia, huonekorttia tai 3D-kuvia.

Hinta: 65€ / tunti sis.alv 24

Yhteystiedot

Design Saarinen Sisustussuunnittelu ja erikoismaalauspalvelu


Marjo Saarinen

Lähteentie 1 ( Lähteentien pirtti)

96400 Rovaniemi


040 760 2034

marjo@designsaarinen.fi

© Design Saarinen Sisustussuunnittelu ja erikoismaalauspalvelu.

Kaikki oikeudet pidätetään.