Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelupalvelu on sinulle, joka haluat:

 

- Mutkatonta, asiakaslähtöistä palvelua kotisi tai toimitilojesi suunnittelussa

- Löytää esteettisesti yhtenäisen ilmeen kotiisi tai toimitiloihisi

- Parantaa kotisi tai toimitilojesi viihtyisyyttä

- Toimivan, juuri sinulle räätälöidyn kokonaisuuden

- Varmistaa uudisrakennuksen suunnitteluvaiheessa sisustuksen        toiminnallisuuden

- Tietoa materiaali- ja kalustevaihtoehdoista

- Tehdä kustannustehokkaita hankintoja ja välttyä virhehankinnoilta

- Säästää aikaa ja rahaa

 

Design Saarinen tarjoaa monipuolisesti sisustussuunnittelupalveluita, joiden sisältö määritellään asiakkaan kanssa kohdekohtaisesti. Sisustussuunnittelu voi olla suurten kokonaisuuksien, tai pienempien osa-alueiden suunnittelua. Näitä suunnittelun osa-alueita voivat olla esimerkiksi pintamateriaalien ja tekstiilien määrittely, makuu- tai olohuoneen suunnittelu, kylpyhuoneen suunnittelu tai huonekalujen valinta ja sijoittelu. Palvelun sisältö määritellään asiakkaan kanssa ensimmäisellä maksuttomalla asiakaskäynnillä, jonka tavoitteena on saada realistinen kuva projektin laajuudesta, budjetista, sekä asiakkaan toiveista. Olen käytettävissä sekä kotien, että yritysten ja julkisten tilojen suunnittelussa. 

Tapaamisen jälkeen lasken kokonaistarjouksen kohteesta riippuen joko tuntiveloitukseen pohjautuen, tai urakkahinnoitteluna. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen, suunnittelutyö aloitetaan sovitun aikataulun mukaisesti.

Sisustussuunnitelma sisältää kansion, johon kootaan huonekortti, jossa säilyvät kaikki tärkeät mitat, tuote- ja värisävytiedot, tuotekuvin tuettu materiaalilistaus, sekä mahdolliset 3D-kuvat suunnittelukohteesta.

Tutustu kohteisiini referenssigalleriassa